Spreken over Jezus is mijn passie, daarom ben ik beschikbaar als spreker. Hier vertel ik je iets meer over mezelf. Allereerst ben ik echtgenoot van een prachtige en lieve vrouw: Judith. Wij wonen in Gouda. Samen mogen wij voor drie mooie kinderen zorgen, in de leeftijd van zes, negen en elf jaar. In het dagelijks leven werk ik als technisch adviseur in de IT. Hoewel dit een mooie baan is, ligt mijn diepste passie bij het vertellen over Jezus. Ik wil het publiek graag meenemen in hoe de les uit een bijbelverhaal toe te passen is op ons eigen leven.

Kerkelijke bezieling

Judith en ik zijn actief lid in de GKv (Gereformeerde Kerk vrijgemaakt) in Gouda. Een jonge en levendige gemeente waar veel in beweging is en hele mooie dingen gebeuren. Ik ben een aantal jaar ouderling geweest en heb naar veel kerkleden mogen luisteren en met hen mogen praten. God heeft hier harten aangeraakt. Mijn bezieling voor het brengen van de boodschap van Jezus heeft op meerdere plekken in de gemeente mooie momenten opgeleverd.
Klik hier voor meer over mijn ervaring.

‘Spreken met impact’

Dit was de titel van een masterclass die ik heb gevolgd bij Henk Stoorvogel (oprichter en internationaal leider van mannenbeweging 4M). Een training waarbij je leert wat de sleutel is voor het maken van een goeie preek. Het woord brengen is één, maar hoe spreek je zo dat het ook daadwerkelijk impact heeft op de levens van de mensen die voor je zitten? Welke woorden gebruik je, zodat de boodschap echt doordringt bij de luisteraar? Welke opbouw hanteer je, zodat mensen hun leven aan Jezus willen geven of een diepere relatie met Hem willen? Oftewel: hoe kun je spreken met impact?!

Wat voor publiek?

Ik denk niet in verschillen, maar in overeenkomsten. En kijk graag over kerkmuren heen. We volgen allemaal dezelfde Jezus, toch? Met die insteek bereid ik mijn spreekbeurten ook voor. Ik vind het belangrijk dat Gods boodschap van liefde binnenkomt bij mensen en daarom pas ik mijn woorden aan op het publiek dat het woord mag horen. Een spreekbeurt bij een evangelisch georiënteerd publiek zal er anders uitzien dan bij een jeugdkamp vanuit een gereformeerde kerk. Maar linksom of rechtsom: Jezus’ woord zal spreken!

Op zoek naar een spreker voor tijdens een jeugdkamp, bruiloft of ander evenement waar Gods woord mag klinken? Neem contact met me op!